info@fisioterapiaelcentre.cat

 

Rambla de la Girada 77

08720 Vilafranca del Penedès

EL COACHING

El Coaching és una metodologia que aconsegueix el màxim desenvolupament personal i professional de les persones i que dóna lloc a generar canvis de perspectiva i augment del compromís i la responsabilitat, el que es tradueix en millors resultats.

 

És un procés sistemàtic que facilita l'aprenentatge i promou canvis cognitius, emocionals i conductuals que expandeixen la capacitat d'acció en funció de l'assoliment de les metes proposades.

 

Es tracta d'una disciplina emergent que treballa en la facilitació dels processos de desenvolupament de les persones:

  • en l'evolució professional,
  • en els trànsits de la vida personal i/o de la carrera laboral, - en l'assoliment d'objectius,
  • en la dissolució d'obstacles per al creixement personal
  • i en la recerca del millorament dels nivells de rendiment. 

 

"Un coach és el teu soci en l'assoliment d'objectius personals. El teu entrenador en eines comunicacionals i de vida, que t'acompanya en la generació de canvis. Sostenidor incondicional d'èxits i errors. Guia en desenvolupament personal. Co-dissenyador en la creació de nous projectes. Alè en temps tempestuosos. És qui et desperta quan estàs disposat a escoltar la teva pròpia alarma. “

 

El coaching personal és un procés on el client es marca uns objectius i està obert a aprendre i a passar a l'acció. És un procés d'acompanyament en l'assoliment dels objectius que el client es marqui com a importants i necessaris per assolir un grau més alt de rendiment, d'autoestima i de gaudi de la seva vida. El procés pot comportar també creixement personal del client.

 

Basant-se en una sèrie d'entrevistes programades, on també es poden fer algunes petites activitats i exploracions, s'estableixen els objectius a assolir, els problemes a resoldre, les dificultats a vèncer, com vèncer-les, les diferents etapes a assolir, i la manera d'anar verificant, en cada etapa, l'assoliment dels objectius parcials establerts. No es descarten les videoconferències, ús del telèfon i correu electrònic. Actua a curt termini (entre cinc i dotze sessions, o una vintena com a màxim) per a obtenir resultats molt concrets i definits, que no impliquin trastorns de personalitat ni malalties (incloent-hi fòbies, trastorns alimentaris, etc.). No inclou medicaments ni abasta problemes greus, complexos o que requereixin professionals de l'àmbit sanitari. 

 

 

Contacte

Helena Güell

  • Tel. 610 225 906
  • helena@fisioterapiaelcentre.cat

 

 

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Gestió el Centre C.B - info@fisioterapiaelcentre.cat