info@fisioterapiaelcentre.cat

 

Rambla de la Girada 77

08720 Vilafranca del Penedès

OSTEOPATIA

Marta Ferrer

  • Osteòpata CO (2007-2010). Escola Osteopatia Barcelona.
  • Diplomada en fisioteràpia (2003-2006). Blanquerna.
  • Postgrau fisioteràpia esportiva (2006-2007). Gimbernat.
  • Postgrau de SAT(Specific Adjusting Technique) (2012). Bilbao.
  • Postgrau osteopatia pediàtrica (2013). Escola Osteopatia Barcelona.

 

OSTEOPATIA:

La nostra salut depèn de la bona relació entre les diferents parts i sistemes del cos i l’osteòpata intenta proporcionar aquest equilibri. L’Osteopatia treballa els problemes mecànics del cos per obtenir el benestar de l’individu, i treballa sobre la mobilitat de les diferents estructures anatòmiques per a restaurar la funció òptima d’aquestes i de l’organisme en general.

L’Osteòpata investiga la causa del problema o lesió, i el tracta per buscar l’equilibri de tot el cos. Això ho fa a través d’una valoració global del cos i una història clínica complerta.

L’objectiu de l’osteopatia és trobar la salut..., qualsevol pot trobar la malaltia (A.T.Still). La salut de l’organisme depèn de la llibertat de moviment de les diferents estructures del cos, per tant, una disfunció alterarà la biomecànica i la funció natural dels òrgans.

 

TÈCNIQUES:

Les tècniques usades en osteopatia són moltes, des de precisos ajustos articulars, a tècniques específiques per tractar problemes viscerals, i tècniques cranials o craneo – sacrals.

 

INDICACIONS:

L’osteopatia és un tractament adequat des de la infància fins a edats més avançades, processos d’embaràs o malalties cròniques. Podriem dir doncs, que es una molt bona eina per prevenir i tractar diferents patologies.

Tractem: dolors articulars, d’esquena, ciatàlgies, alteracions posturals, migranyes, problemes digestius, bronquitis, problemes de l’ATM…

 

OSTEOPATIA PEDIÀTRICA:

            L’Osteopatia en nens, té l’avantatge que actúa de forma preventiva. I hi ha un gran percentatge de milloria, tant si és un problema embrionari com un problema post-part.

És molt útil en casos de parts de llarga durada, o que han necessitat ajudes externes.

Es fa una exploració general del nen buscant difererents trastorns tant estructurals, com viscerals i cranials, i es tracta amb tècniques poc invasives per buscar un bon equilibri del cos.

 

OSTEOPATIA I EMBARÀS:

            Els canvis que es produeixen en el cos de la dona embarassada són múltiples, tant a nivel estructural (mal d’esquena, problemas costals, ciàtica…), com a nivel digestiu i urogenital (restrenyiment, acidesa…). La osteopatia intenta que aquests canvis es produeixin de la millor manera posible.

Contacte

Marta Ferrer

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Gestió el Centre C.B - info@fisioterapiaelcentre.cat